Slayer-heavytähdet pelastivat kissanpennun

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kuuluisan Trash Metal -yhtyeen Slayerin jäsenet pelastivat kissanpennun paleltumiselta. Hyväsydämisellä teollaan rokkarit ovat paljastaneet omaavansa myös pehmeämmän puolen itsessään. Eräs kissanpentu sai nimittäin Slayerin ansiosta uuden mahdollisuuden hyvään elämään.

Slayerin tiedottaja Heidi Robinson-Fitzgerald kertoi Nuvo.net -sivustolle, että yhtyeen keulahahmo Kerry King oli mennyt seurueensa kanssa päivälliselle miehen suosikkiravintolaan St. Elmo’s Steak Houseen. Lähtiessään ravintolasta he näkivät kadulla kodittoman miehen, joka tarjosi rokkareille kissanpentua yhdellä dollarilla.

Seurue päätti auttaa koditonta miestä ja pientä kissanpentua. Koditon mies sai maksunsa ja pentu vietiin kiertuebussiin lämmittelemään. Kissanpentu sai pian yhtyeen roudareiden huomion ja yksi heistä löysi kissalle rakastavan kodin. Yhtye julkaisi kuvan kissanpennusta Old National Centren keikallaan, jossa bändi soitti yhdessä Suicidal Tendencies ja Exodus -yhtyeiden kanssa.

Slayerin pelastama kissanpentu sai nimekseen Gypsy, joka tarkoittaa suomeksi mustalaista. Kuolemasta, helvetistä ja paholaisesta sanoituksia kirjoittava yhtye on aiheuttanut hilpeyttä söötillä kuvallaan Gypsy-pennusta. Hellyyttävä tarina on saanut valtavasti huomiota median parissa ja yhtyeen hyväsydämistä tekoa on ylistetty ympäri maailman.