Joulun härskeimmät koristeet – näitä ei suomalaiskodeissa nähdä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jouluun ei ole enää kovin montaa aamua, ja siksi monissa suomalaiskodeissa onkin jo hankittu joulukuusi ja jotkut ovat ehtineet sen jo koristellakin. Valtaosa joulukuusen koristeista on perinteisiä valoja, nauhoja ja palloja. Halukkaat voivat tosin koristella kuusen myös hieman toisin.

Reddit
Reddit
Reddit
Reddit
Reddit
Reddit

Nyt Reddit-sivustolla on listattu joulun härskeimmät joulukuusen koristeet, ja niiden joukkoon mahtuu melkoinen määrä tavalla tai toisella seksuaalisuuteen liittyviä koristeita. Suomalaisten joulukuusissa tuskin nähdään esimerkiksi käytettyä tamponia, homolumiukkoja, peppua näyttävää Joulupukkia tai naisen rinnan muotoista joulupalloa.

Reddit
Reddit
Reddit
Reddit
Reddit
Reddit
Reddit
Reddit