Pilleri saa ulosteen kimaltelemaan – joululahja hänelle jolla on jo kaikkea?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lukemattomat ihmiset miettivät parhaillaan mitä hankkia joululahjaksi henkilölle, jolla tuntuu olevan jo kaikkea. Tuollaisessa tilanteessa hätiin astelee kuitenkin Etsy-verkkokauppa, jossa myydään ulosteen sädehtiväksi tekevää pilleriä.

Etsy
Etsy

Tämän lahjan nautittuaan henkilö voi rauhassa syödä joulupöydän herkkuja vatsan täyteen, sillä seuraavista vessareissuista on tulossa ikimuistoisia hetkiä. Pillerin pitäisi nimittäin saada uloste kimaltelemaan halutuissa väreissä.

Aiemmin vastaavaa tuotetta on myyty kultaisena versiona, joka toi ulosteeseen kullanhohtoisen tunnelman. Nyt ulosteglitteriä on tullut markkinoille myös muissa väreissä. Tuotteen valmistaja on kuitenkin vetäytynyt vastuusta neuvomalla ostajia pidättäytymään pillerin nielaisemisesta ja käyttämään niitä vain koristeena.