Räppärin seksivideo vääriin käsiin – vuotamassa julkisuuteen?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Räppäri Wiz Khalifa on ajautunut kiusalliseen tilanteeseen, sillä miehestä kuvattua arkaluonteista materiaalia on päätynyt vääriin käsiin. Khalifa tapasi pari viikkoa sitten Playboy-mallina tunnetun Carla Howen ja pari sittemmin vietti kiihkeitä öitä keskenään.

Howe on ottanut pariskunnan lemmenleikeistä kuvia ja videomateriaalia ja aikoo nyt neuvotella niiden myymisestä aikuisviihdeyhtiö Vivid Entertainmentin kanssa. Khalifa on ollut naisen puuhista raivostunut ja räppäri on väittänyt, ettei hän ollut tietoinen siitä, että heidän puuhiaan on kuvattu videolle. Mies on ollut tyrmistynyt ajatuksesta, että Howe aikoo nyt myydä kuvaamansa videot.

TMZ-viihdesivuston mukaan Howe on neuvotellut jopa kuusinumeroisista summista Vivid Entertainmentin kanssa ja näillä näkymin neitokainen rikastuu tuntuvasti jos hän päättää myydä videon ja kuvat. Khalifa ei ole aikonut hieroa kauppoja naisen kanssa siitä, että hän ostaisi videot itselleen.

Lähipiirin mukaan räppäri ole asiasta niin kiinnostunut, että näkisi vaivaa tehdä kauppoja naisen kanssa, sen sijaan Vivid Entertainment vaikuttaisi olevan videoista erittäin kiinnostunut.