Internet mullistuu! Skype tulkkaa puheen reaaliajassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituin videopuheluihin käytettävä sovellus, Skype, on tänään esitellyt mullistavan uuden The Skype Translator -teknologiansa. Yhtiön blogissa paljastettiin, että se on kehittänyt teknologian, joka tulkkaa Skype-puheluissa puheen reaaliajassa toiselle kielelle.

YouTube
YouTube
Skype
Skype

Jatkossa käyttäjät voivat siis puhua kukin omaa kieltään ja tulla silti keskustelun toisen osapuolen ymmärtämäksi. Tähän saakka tällaisia teknologioita on pidetty lähinnä scifi-elokuvien tuotteena.

Tähän saakka Skypen on huhuttu kehittävän tämänkaltaista tuotetta, mutta nyt yhtiö on itse julkaissut aiheesta tietoa ja myös esittelyvideon. Yhtiön mukaan palvelu tukee ensi vaiheessa tekstinä 40 eri kieltä ja puheena englantia ja espanjaa. Toistaiseksi palvelu toimii vain Windows 8.1 -käyttöjärjestelmässä.