6 000 tyttöä lähetti alusvaatekuvansa huijarille

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Iowa Citystä kotoisin oleva Sean Boies esitti Victoria’s Secretin alusvaatemallien edustajaa ja sai tuhannet tytöt lähettämään itselleen paljastavia kuvia. KWWL uutisoi, että Boies on jäänyt lopulta teoistaan kiinni ja on nyt syytettynä muun muassa identiteettivarkauksista.

Boies julkaisi verkossa kyselyn, jonka lopussa hän pyysi tyttöjä lähettämään kuvia itsestään alusvaatteisillaan. Kyselyssä Boies kertoi, että kyselystä valitaan voittajat, jotka kutsutaan Miamiin kuvauksiin.

Kyselyssä luvattiin myös kaikille suorittaneille 25 dollarin lahjakortit Victoria’s Secret -kauppaan. Kyselyn avulla mies sai tyttöjen yhteystietoja ja salasanoja. Boies on myöntänyt, että kyselyynvastanneita tyttöjä on vuoden aikana tullut yhteensä 6.285.