Jennifer Lopezin vartalo on tyrmäävä näky – uskotko silmiäsi?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Latinopoppari Jennifer Lopez on julkaissut SELF-lehden tammikuun numerossa myöhemmin julkaistavia kuvia upeasta vartalostaan. Kuvien poseeraukset ovat sporttisia ja niissä tulee hyvin esiin Lopezin treenattu vartalo.

Lopez on kommentoinut, ettei hän ole vielä täysin tyytyväinen ulkomuotoonsa, sillä parannettavaa löytyy. Hän aikoo haastaa itsensä kunnolla tulevana vuonna ja kehottaa muita lähtemään mukaan. Hän on BodyLab for Women -mainoksen keulakuvana ja kysyy, mitä kuvan katsoja aikoo tehdä oman vartalonsa kanssa.

Jennifer Lopez on todella hyvässä kunnossa ja hänen muotonsa kelpaisivat varmasti kenelle vain. Lopez esiintyy usein niukissa asuissa lavalla ja hänen tunnetaan paljastavan treenattua vartaloaan myös juhlapukeutumisessa.

It's your body. What will you do with it? BodyLab.com #jlobodylab

A photo posted by Jennifer Lopez (@jlo) on