Kaveria ei jätetä – kilpikonna pelasti ystävänsä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Aasialaisessa eläintarhassa vierailleet huomasivat kilpikonnien aitauksessa huolestuttavan näyn. Yksi kilpikonnista oli epäonnekseen kaatunut selälleen. Avuton kilpikonna yritti pyristellä kääntyäkseen ympäri, muttei onnistunut tehtävässään. Onneksi paikalle sattui toinen kilpikonna.

YouTube
YouTube

Eläinpuiston vieraat ovat kuvanneet videolle hellyttävän näyn, jossa toinen kilpikonna auttaa pulassa olevaa lajitoveriaan. Etenkin vierestä seuraavat lapset ovat haltioissaan eläinten välisestä pelastusoperaatiosta. Lapsukaiset kiljahtelevat innostuksesta, kun toinen konnista puskee toista ympäri.

Kun pulassa oleva kilpikonna vihdoin kääntyy ympäri, huudahtelevat vierestä seuranneet ihmiset riemuissaan. Luonnossa selälleen kääntyneellä kilpikonnalla olisi voinut olla huono kohtalo, sillä kilpikonnat harvoin onnistuvat kääntymään omin avuin ympäri. Ihastuttava video on osoittanut, että myöskään eläinmaailmassa kaveria ei jätetä pulaan.