Uskomaton tuote: Haisemattomat sukat – puoli vuotta ilman pesua!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu suomalainen verkkokauppa Varusteleka on ollut useita kertoja otsikoissa erikoisten markkinointitempausten merkeissä, sillä räväkät kampanjat ovat saaneet usein viranomaisten huomion. Taannoin yritys kutsui Arnold Schwarzeneggerin vierailulle.

Varusteleka
Varusteleka

Parhaillaan verkossa ihmetellään Varustelekassa myynnissä olevia merinovillasta valmistettuja sukkia, joiden tärkein ominaisuus on jotain mitä on vaikea uskoa todeksi. Jokainen tietää, että sukat alkavat usein haista pahalta parin päivän käytön jälkeen. Näiden suomalaisen Teseman valmistamien sukkien väitetään olevan toista maata, sillä niiden kerrotaan pysyvän hajuttomana pelkällä tuuletuksella.

– Nämä ovat siinä mielessä myös hyvät, että jo pelkällä tuulettamisella pääsee aika pitkälle – ominaisuus, jota oppii arvostamaan varsinkin kenttäkäytössä. Kyllä, villa on uskomaton materiaali, Varusteleka hehkuttaa sukkia.

Mainospuheet ovat usein pelkkiä mainospuheita, mutta nyt Retkipaikka-blogi on ottanut merinosukat testiin ja hehkuttaa niitä vuolaasti.

– Eihän tuollaista väitettä uskoisi kukaan, mutta olivat pirulauta tosissaan ja oikeassa. Sukilla mentiin kahden kuukauden maastoreissut ilman pesua. Huoltona vain kuivaus ja tuuletus. Vaikka kenkä ja jalka olisivat muuta maata, niin haju ei näihin sukkiin tartu. Pelkkä tuuletus tosiaan riittää. Sillä on menty nyt liki puoli vuotta, blogissa todetaan.