Uutuuskamerassa suora yhteys someen – sisältää printterin!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Polaroid-pikakameran avulla käyttäjän ei tarvitse erikseen kehittää ottamiaan valokuvia, vaan laite kehittää ja tulostaa kuvat saman tien paperiseksi valokuvaksi. Pikakameroilla on yhä älypuhelintenkin aikana oma innokas harrastajakuntansa.

YouTube
YouTube

Socialmatic-niminen uutuuskamera yhdistää hauskalla tavalla uutta ja vanhaa. Kamera mahdollistaa sekä pikakuvien tulostamisen että niiden lataamisen suoraan sosiaaliseiin medioihin, kuten Instagramiin. 14 megapikselin kamera muistuttaa ulkoisesti Instagramin logoa, ja käyttäjät voivat myös muokata sillä ottamiaan kuvia.

Socialmaticilla otetut kuvat merkataan myös uniikilla QR-koodilla, jonka avulla kuvien ottajat voivat jäljittää niitä internetissä. Antonio de Rosan kehittelemälla kameralla on Yhdysvalloissa hintaa 300 dollaria, eli noin 240 euroa.