Hervoton näky! Demembeard-parrat ovat tämän joulun hitti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Stara kertoi jo viime viikolla kuinka miesten muhkeiden partojen koristeleminen on tämän joulun uusi trendi. Idea sai alkunsa Lontoossa sijaitsevan mainostoimisto Grey Londonin ajatuksesta omiin joulukortteihinsa. Idea joulukoristeista parrassa sai heti valtavan suosion ympäri maailmaa.

Splash
Splash

Nyt 26-vuotias valokuvaaja Stephanie Jarstad on päättänyt kantaa kortensa kekoon ja esitellä näkemyksiään tämän joulun Tältä Demembeard-partakoristeista. Kuvissa nähdään erilaisia joulukoristeita ja mukaan mahtuu myös muuta kuin perinteisiä joulupalloja. Jarstad haluaa kuvillaan edistää miesten eturauhassyövän tunnettuutta.

Grey Londonin hulvattomasta Demembeard-parrasta on tullut etenkin hipstereiden keskuudessa jouluhitti. Pienet ja värikkäät pallot kiinnitetään partaan pinnin avulla. Mainostoimiston kuvissa esiintyy myös yksi parrakas koira, jonka karvat on koristeltu joulupalloin. Partapalloja on myyty kaupoissa hintaan 6,30 euroa ja myyjien mukaan, ne ovat jo useaan kertaan loppuneet kesken. Koska tuote on ollut suosittu, ehkä ensi vuonna markkinoille tulee lisää partojen joulukoristeita.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash