Vain miljonääreille: iPhoneen 899,99 euroa maksava sovellus

Digi Lux · Stara.fi

Applen suosittuun iPhone-älypuhelimeen saatiin ensimmäinen ökyluokan sovellus jo vuonna 2008, kun Armin Heinrichin kehittämä I Am Rich -niminen sovellus maksoi sovelluskaupan maksimisumman 999,99 dollaria. Sovellusta myytiin kahdeksan kappaletta jo ensimmäisen vuorokauden aikana.

ivipblack18122014

Nyt Applen sovelluskaupassa on jälleen myynnissä maksimihintainen sovellus, iVIP Black, jonka hinta on dollareissa 999,99 ja euroissa 899,99. Miljonäärien sovellukseksi esitelty iVIP Black edellyttää lataajien vahvistavan, että heillä on miljoonaomaisuus.

Käyttäjän hyväksymisen jälkeen sovellus tuo käyttäjilleen tarkoin valituilta kumppaneilta erilaisia tarjouksia, lahjoja, alennuksia ja VIP-sisäänpääsyjä. Sen kautta voi muun muassa varata hotellihuoneita ja ravintolan pöytiä sekä yksityisiä lentokoneita ja stailausta. Sovellusta myyvä iVIP Ltd kertoo tuotteen tuovan miljonäärin elämään lisää luksusta.