Joulupaita meni överiksi – tällaista asua ei Suomessa nähdä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kanadan Torontossa asusteleva mies on tehnyt jouluaiheisesta villapaidastaan tarkoituksellisesti yliampuvan. Miehen punaista villapaitaa koristaa suuri joulukuusi ja neuleen ympärillä on pienoismalli junasta, joka kiertää kanadalaista paitaintoilijaa.

YouTube
YouTube

Mies on julkaissut rumasta paidastaan videon, jossa hän esittelee paitaa tehdessään pyhäpäivien askareita. Kanadalainen on tuonut joulumielen videon katsojille omalla erityisellä tavallaan. Video myös lohduttaa niitä, ketkä joutuvat tilanteen pakottamana pukemaan päällensä lahjaksi saadun joulupaidan. Mikään paidoista ei voi olla yhtä ruma kuin kanadalaisen tekemä paita.

Epäkäytännöllinen paidanhirvitys on kuitenkin omalla hauskalla tavallaan hieno. Miehen jouluvieraat saavat varmasti kunnon naurut nähdessään hullunkurisen joulupaidan. Vaikka monet jouluaiheiset paidat menevät liiallisuuksiin, saa toista yhtä yliampuvaa villapaitaa hakea.