Leonardo DiCaprio poistui juhlista 20 mallikaunottaren kanssa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-näyttelijä Leonardo DiCaprio täytti hiljattain 40 vuotta. Miehen syntymäpäiville oli kutsuttu valtava määrä supertähtiä ja huippumalleja. Juhlien tunnelman kuvailtiin olevan kuin suoraan miehen elokuvista The Wolf of Wall Street ja The Great Gatsby.

Juhlia ei Leonardo DiCaprion elämästä puutu, ja hänet nähtiin bilettämässä Miamin Rec Roomissa sijaitsevassa 1 Oak -yökerhon pop up -versiossa. Näyttelijä vietti aikaa klubin VIP-tiloissa Brandon Davisin, Joe Jonasin ja lukuisten kaunottarien kanssa. New York Daily News -lehden mukaan DiCaprio poistui illan päätteeksi paikalta peräti 20 mallineidon kanssa.

Leonardo DiCaprio paljasti taannoin CBS-kanavan ohjelmassa, mitä ominaisuuksia hän etsii unelmiensa naisesta. Hän paljasti syttyvänsä naisessa nöyryydestä, huumorintajusta ja siitä, että neitokainen ei ole liian mieltynyt suhdedraamaan. Leonardo DiCaprio nimitettiin taannoin YK:n rauhanlähettilääksi järjestön pääsihteeri Ban Ki-moonin toimesta.