Onnenkeksi toi miehelle 200 000 dollarin lottovoiton

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

73-vuotias Martin Fuentes on entinen postivirkailija ja tällä hetkellä eläkeläinen. Hän oli saanut kiinalaisessa ravintolassa ateriansa päätteeksi perinteikkään onnenkeksin, jonka sisällä oli ollut numeroita.

Fuentes päätti käyttää numerot lottolipukkeeseen ja voitti numeroilla lopulta 200.000 dollaria Lucky Day Lotto -nimisestä lottoarvonnasta.

– Aion käyttää osan voitoistani jouluun. Haluan tehdä tästä joulusta todella erityisen lapsilleni ja lastenlapsilleni, Fuentes kertoo Daily Mail -lehden mukaan.

Fuentes ei ole ainoa, jolle on käynyt hyvä tuuri onnenkeksistä saatujen numeroiden ansiosta. Aiemmin tänä vuonna newyorkilainen isoäiti, 75-vuotias Emma Duvoll, voitti peräti kaksi miljoonaa dollaria toimimalla samalla tavalla kuin Fuentes. Myös Duvoll sai onnenkeksistä numerosarjan, jonka käytti lottokuponkiin.