Isä vie lapset panssarivaunulla kouluun – hurja näky kaduilla

Viihdeuutiset · Annika Kela

Brittiläinen perheenisä on ottanut vastuun lastensa koulumatkan kyydeistä. Nick Meadin järjestämää koulukuljetusta on vaikea olla huomaamatta, sillä isä vie lapsensa kouluun joka aamu panssarivaunulla. Miehellä on työnsä puolesta käytössä yli sata tankkia.

YouTube
YouTube

Meadin käytössä olevilla panssarivaunuilla on luvat kunnossa ja massiivisesta koosta huolimatta niillä saa ajaa laillisesti autotiellä. Miehen hauskasta koulukyydistä on tullut pienessä Helmdomin kaupungissa puheenaihe. Meadin lapset ja heidän kaverinsa ovat olleet panssarivaunukyydeistä innoissaan.

Mies on usein naureskellut, että viranomaiset ovat usein hölmistyneitä, kun heitä vastaan tulee valtava panssarivaunu, Huffington Post kertoo. Poliisit joutuvat tyytymään vain hämmästyneeseen tuijottamiseen, sillä he eivät voi kieltääkään luvallisia ajoneuvoja ajamasta tiellä. Mies on kertonut jatkavansa hauskaa kuskailuaan siihen asti, että lapset kyllästyvät huomiota herättäviin kyyteihin.