Maailman upeimpiin kuuluva ökyasunto pelimiljonäärille – Beyonce ja Jay Z jäivät toiseksi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Poptähti Beyonce ja räppäri Jay Z ovat kokeneet karvaan tappion unelmakodin tarjouskilpailussa. Beverly Hillsissä sijaitsevasta luksuslukaalista tehtiin talokaupat 57 miljoonalla eurolla. Kodin uusi omistaja on Markus Persson, joka tunnetaan varakkaana pelimiljonäärinä.

Persson on suositun Minecraft-pelin luoja. Yksityisen kiinteistövälittäjän sivuilla julkaistut kuvat talosta, saavat kenet tahansa kateudesta vihreäksi. Massiivisessa lukaalissa on 7.000 neliötä ja sen lisäksi talon autotallissa on tilaa 16 autolle. Hulppean kodin takapihalta avautuu lumoava maisema kohti Malibua ja Los Angelesia.

Mirror-lehden mukaan Beyonce ja Jay Z ovat olleet pettyneitä pieleen menneistä talokaupoista. Vastaavanlaisia koteja tulee vain harvoin myyntiin. Pariskunta oli suunnitellut viettävänsä joulun uudessa kodissa, mutta toisin kävi. Persson oli määrätietoisesti päättänyt saada asunnon ja tarjosi huomattavasti suuremman summan talosta kuin pariskunta.