Tämä koira tosiaan vihaa joululauluja – tuntuuko tutulta?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eläimet lähtevät monesti mukaan omistajiensa musisointiin ja internetistä löytyykin paljon videoita, joissa esimerkiksi koirat alkavat ulvoa jonkin musiikin tai soittimen mukana. Nyt eräs koiranomistaja on julkaissut videon koirastaan, joka vihaa isäntänsä laulamista.

YouTube
YouTube

Norman-niminen koira saattaa pitää jouluista lauluvalintaa epämiellyttävänä, mutta niin hän pitää myös isäntänsä lauluääntä. Koira alkaa reagoida miehen lauluun heti, kun tämä aloittaa.

Norman koittaa lopettaa miehen laulamisen kaikin tavoin. Hän menee isäntänsä päälle, koittaa peittää hänen suunsa ja näyttää myös eleillään, että laulu ei miellytä häntä yhtään. Hän ikään kuin kommentoi omistajansa laulusuoritusta myös ääntelyillä, jotka selvästi viestivät myötähäpeästä.