Awwww! Äiti yllätti pikkutytön kaapista – et usko miten suloinen näky

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vanhemmat eivät aina ole samaa mieltä lastensa kanssa siitä, miten paljon he saisivat syödä makeisia ja muita herkkuja. Eräs herttainen pikkutyttö oli päättänyt ottaa asian omiin käsiinsä ja meni salaa herkuttelemaan ruokakomeron sisälle.

Facebook
Facebook

Hän on niin suloinen jäädessään kiinni itse teosta, ettei hänen äitinsä voinut olla edes vihainen. Äiti oli saanut tyttönsä kiinni syömästä Nutella-suklaalevitettä heidän keittiön ruokakomerossa.

Äiti lähetti videon Kyle and Jackie O -nimiselle radio-ohjelmalle ja he pitivät videota niin suloisena, että julkaisivat sen omalla Facebook-sivullaan. Video on julkaisun jälkeen kerännyt suuret määrät ihastelua ja sitä on jaettu jo yli 150.000 kertaa.