Mitkä muodot! Viidakon tähtönen Amanda Harkimo uhkeana bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -talosta alunperin tunnetuksi tullut BB-Amanda, eli Amanda Harkimo, on talosta päästyään ollut monessa mukana. Parhaiten hänet muistetaan ehkä Viidakon tähtöset -ohjelman sanavalmiina kaunottarena, jolta ei vauhtia puuttunut.

#vacation #bikini #sea #girl #sun #sunglasses #rayban #playadelcura #sea #swag #selfie #love #happy #jag #me #minä #happines

Kuva, jonka Amanda Harkimo (@amandariini) julkaisi

Nyt Amanda on lomaillut aurinkoisissa tunnelmissa Kanariansaarten Gran Canarialla sijaitsevassa Playa del Curassa. Sosiaalisessa mediassa aktiivinen kaunotar on julkaissut verkossa luonnollisesti myös muutamia lomakuviaan, joissa hän poseeraa asiaankuuluvasti niukoissa asuissa ja tietenkin myös bikineissä.

Amanda voitti Viidakon tähtöset -ohjelman ja sai palkinnoksi sievoisen summan rahaa. Rahat hän sijoitti lopulta muun muassa uusiin silikonirintoihinsa. Ei siis ihme, että jääkiekko-otteluissa musiikkia soittava brunette viihtyy nykyisin bikineissä. Instagramissa Amanda on julkaissut viime aikoina muutamia bikinikuviaan ja myös valokuvan bikinirajallaan olevasta tatuoinnistaan.

#love #life #playadelcura #ME #mestoilla #jag #minä #mint #picoftheday #holiday #traveling

Kuva, jonka Amanda Harkimo (@amandariini) julkaisi

#Mie #meitsi #minä #jag #me lähtee nyt #bilettää #party #vacation #playadelcura #love #girl #music

Kuva, jonka Amanda Harkimo (@amandariini) julkaisi