Elastinen ja sotaveteraani Hannes Hynönen tapasivat: ”Todellinen supermies!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosittu räppäri Elastinen osallistui kutsuvieraana tänä vuonna Linnanjuhliin, jossa nähtiin myös muita erityisen mielenkiintoisia vieraita. Päähuomion juhlissa varasti kuitenkin sotaveteraani, joka hurmasi olemuksellaan ja kertomuksillaan niin miehet kuin naiset.

Elastinen ei kuitenkaan ehtinyt tavata Hynöstä Linnassa, joten tien viedessä Mikkeliin päätti räppäri kutsua miehen joululounaalle. Sotaveteraani vastasi kutsuun myöntävästi. Elastinen hehkutti tapaamista vuolaasti Facebookissa päästyään suomalaissankarin kanssa yhteiskuvaan.

– Minä ja Hannes Hynönen emme tavanneet linnan juhlissa, se jäi kaivelemaan joten kutsuin hänet tänään kanssani joululounaalle kun kerran Mikkelissä ollaan! Oli uskomattoman hieno kokemus kuunnella tarinoita ja elämänkokemusta. Todellinen supermies ja esimerkki! Kunpa itse saisi elää noin vanhaksi ja pitää samanlaisen elämänilon ja asenteen! Boss level, Elastinen kirjoitti.

Julkaisu käyttäjältä Elastinen.