Lindsay Lohan yrittää rahastaa Kardashianin malliin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen mediapersoona Kim Kardashian sai taannoin oman videopelinsä Kim Kardashian: Hollywood -mobiilipelin muodossa. Peli on tuottanut jo kymmeniä miljoonia dollareita, ja Kim ansaitsee pelin nettotuotoista muhkean 45 prosentin potin.

Splash
Splash

Nyt myös Lindsay Lohan on saanut omaa nimeään kantavan videopelin. Kuten Kim Kardashian: Hollywoodissa, myös Lindsay Lohan’s The Price of Fame -pelissä käyttäjät luovat oman virtuaalijulkkiksensa. Pelaajan tehtävänä on kerätä itselleen faneja ja selviytyä julkkismaailmassa.

– Rakastan tätä peliä ja olen onnellinen saadessani olla osa sitä. Se on niin hauska!, Lindsay Lohan mainostaa Splash News -uutistoimiston mukaan.

Lindsay Lohan’s The Price of Fame on saatavilla iTunes ja Android -kaupoista. Peli on ladattavissa ilmaiseksi, mutta kuten usein vastaavien mobiilipelien tapauksissa, pelaaja voi helpottaa edistystään maksullisten lisäominaisuuksien avulla.

Splash
Splash