Vuoden hittikoira iski jälleen – julkaisi joulutervehdyksen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Nettisensaatioksi noussut Munchkin-koira on tunnettu useista videoistaan, joissa pieni shih tzu esiintyy teddykarhuksi puettuna. Suloisella Munchkinilla on runsaasti faneja ja koiran nettivideoita on katsottu miljoonia kertoja. Viimeisimmässä videossa Munchkin laskee mäkeä pienelle reellä.

YouTube
YouTube

Joulun kunniaksi karvakuonon teddyasu on saanut teemaan kuuluvat asusteet. Nalleasuun on kiinnitetty pieni tonttulakki ja punainen kaulaliina. Elävää teddykarhua muistuttava Munchkin laskee hitaasti mutta varmasti lumisen mäen alas istuen kiltisti reen kyydissä.

Koiranomistajan valikoima pulkkamäki ei ole päätähuimaavan jyrkkä, sillä Munchkin saa hädin tuskin siinä edes vauhtia. Söpöläinen näyttää hetkellisesti jopa kyllästyneeltä liukuessaan hitaasti loivaa mäkeä alas. Ehkä Munchkin haluaisi jyrkempään mäkeen, jossa saisi kunnon vauhdit. Joka tapauksessa söötin teddykarhu-koiran mäenlasku on ilahduttavaa katsottavaa.