Ökyrikkaiden herkkukori silkkaa luksusta – hinta vain 108 000 euroa

Lux Viihdeuutiset · Stara.fi

Taloustaantumasta huolimatta luksustuotteiden markkinat ovat viime vuosina vetäneet aivan kuin nousukaudella, joten alalle kehitellään koko ajan myös uusia tuotteita. Nyt Britanniassa on lanseerattu rikkaille suunniteltu – ja vain heidän lompakolleen sopiva – luksusherkkukori.

Splash
Splash

VeryFirstTo-yrityksen kokoamaan herkkukoriin on kerätty tuotteita, jotka kaikki ovat laadultaan alansa parhaimmistoa. Siksi myös hintalappu 108.000 euroa on omalla tavallaan paras alallaan. Kori sisältää esimerkiksi kaksi rasiaa erittäin harvinaista kaviaaria ja rasian parasta hanhenmaksaa. Ruokaa voi maustaa 25 vuotta vanhalla viinietikalla ja valkoisella tryffelipulverilla.

Juomapuolella mukana ovat muun muassa Versacen shampanjalasit ja niiden täytteeksi magnum-kokoinen pullo vuoden 1961 Dom Perignon -shampanjaa Charlesin ja Dianan häiden kunniaksi tehdystä erikoiserästä. Yksi pullo maksaa tavallisesti noin 11.000 euroa. Ruoan päälle voi nauttia vuodelta 1989 peräisin olevaa Jules Robin -konjakkia, jonka hinta on 38.000 euroa.

Splash
Splash