Laulajalegenda Joe Cocker on kuollut – rakasti Suomea ja saunaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu laulajatähti Joe Cocker on menehtynyt 70-vuotiaana. Urallaan myös Suomessa useasti konsertoinut Cocker kertoi vuonna 2002 Staran haastattelussa rakastavansa Suomea ja saunaa, joista molemmista hänelle oli pitkän uran aikana jäänyt runsaasti hyviä muistoja.

Britannian yleisradioyhtiö BBC uutisoi tänään, että lähes 50 vuoden uran blues- ja rocktähtenä tehnyt Joe Cocker kuoli keuhkosyövän murtamana. Suru-uutisen vahvisti BBC:lle laulajan agentti Barrie Marshall.

Pori Jazzeilla kesällä 2002 esiintynyt Joe Cocker ei antanut tuolla festarivierailullaan lainkaan haastatteluita. Stara tapasi hänet kuitenkin hieman aiemmin Tallinnassa, jossa supertähti oli konsertoimassa. Kysyttäessä miehen odotuksia tulevasta Pori Jazzin keikasta hän kertoi odottavana tapahtumaa innolla.

Lue koko haastattelu tästä.

– Edelliseltä Oulun keikalta muistan varsinkin mahtavan yleisön, joka rokkasi mukana koko keikan ajan. Muistan myös upean lohi-illallisen, jonka nautimme keskellä suomalaista metsää välillä saunoen. Se oli yksi elämäni upeimmista kokemuksista, Cocker muisteli Suomen visiittejään.


- Rakastan Suomea ja saunaa. Olen erittäin iloinen saadessani palata jälleen Suomeen. Erityisen iloinen olen saadessani esiintyä Porissa todella hyvien artistien kanssa. Toivon näkeväni paljon fanejani Porissa ja olen varma, että meillä tulee olemaan todella hauskaa, Joe Cocker kertoi tuolloin Staralle.