Transsukupuolinen nukke kuohuttaa – yllä mekko ja jalkovälissä penis

Viihdeuutiset · Annika Kela

Argentiinassa on alettu myydä lapsille nukkeja, jotka ovat transsukupuolisia. Naiselliset keijunuket on puettu prinsessamaisiin mekkoihin ja hameisiin. Kun hameen nostaa ylös, paljastuu sieltä kuitenkin yllättäen miehen sukuelimet.

YouTube
YouTube

Nukeista on Argentiinassa noussut kohu, sillä vanhemmat pitävät hameen alta paljastuvaa penistä sopimattomana. Lapsille myytivissä nukeissa ei vanhempien mielestä tarvitsisi olla jompaan kumpaan sukupuoleen viittaavia elimiä ollenkaan.

Daily Mail -lehden mukaan eräs nuken ostanut nainen oli ollut erittäin tuohtunut asiasta ja varoittanut muita lasten vanhempia Facebookissa. Nainen oli julkaissut kuvan nukesta ja kertonut, että hänen lapsensa olivat hämmentyneitä nähdessään tyttömäisellä keijulla miehen sukuelimet. Toistaiseksi kaupat eivät ole vetäneet tuotetta pois myynnistä.

Argentiinalainen lastenpsykologi Ricardo Rodulfo on sitä mieltä, että lelu on saanut suuremman hämmennyksen aikaan vanhempien kuin lasten keskuudessa. Transukupuolisuus on yhteisössä vielä puheenaiheena tabu ja ihmiset eivät tiedä miten he asiaan suhtautuisivat. Leluista ei ole koettu olevan lapsille haittaa.