UAV-helikopteri kuvasi kenguruita – sitten alkoi sataa iskuja

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kenguruiden rauhallinen päivä safarilla keskeytyi, kun paikalle pörräsi radio-ohjattava helikopteri. Kengurut kiinnostuivat lentävästä vempaimesta välittömästi ja joukon rohkeimmat lähestyivät sitä. Kopterin ohjaaja vei helikopterin kenguruiden lähietäisyydelle.

YouTube
YouTube

Sitten yksi kenguruista loikkasi uhkaavasti kopteria päin. UAV-helikopteri onnistui ottamaan etäisyyttä ja kuvasi kenguruita hetken kauempaa. Kenguruiden joukossa oli pieniä poikasia ja vaikutti siltä, että epäilyttävä lennokki häiritsi niiden rauhaa.

Lopulta eräällä kengurulla meni hermot pörräävään kopteriin ja se loikki lähelle helikopteria. Lennättäjä ei ehtinyt reagoida tilanteeseen tarpeeksi nopeasti ja kenguru läimäytti lennokin maahan. Videolta käy ilmi, että lennättäjä sammutti helikopterin ja kengurut saivat jatkaa taas rauhassa päivänsä viettoa.