Brittinäyttelijätär uhkea bikinimalli – uranvaihto edessä!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen mallikaunotar Kelly Brook on ollut viime aikoina esillä runsaasti entistä toiminnallisempien urheilutottumuksiensa vuoksi. Gladiators-ohjelmasta tutun David McIntoshin kanssa seurusteleva tähti on bongattu viime aikoina muun muassa kickboxing-treeneistä.

Nyt Kelly Brook nähdään kuitenkin jälleen esittelemässä bikineitä ja tietenkin samalla omaa näyttävää vartaloaan. 35-vuotias kaunotar poseeraa New Look -vaatemerkin retrohenkisiä bikiniuutuuksia esittelevässä tuoreessa mainoskampanjassa.

Mainosmallina ja näyttelijättärenä nimeä saanut Kelly Brook on deittaillut paljon julkkismiehiä. Hän oli vuoteen 2004 asti seitsemän vuoden suhteessa näyttelijä Jason Stathamin kanssa. Hollywood-tähti Billy Zanen jälkeen kurvittaren seurusteluhistoria on täynnä urheilijoita. Kelly oli aiemmin on-off-suhteissa rugbytähtien Thom Evansin ja Danny Ciprianin kanssa.