Miehet ahdistelivat naisia bussissa – naiset antoivat selkäsaunan kolmelle

Viihdeuutiset · Annika Kela

Intiassa paikallisen bussin kyytiin nouseet sisarukset joutuivat seksuaalisen ahdistelun kohteiksi. Kun kukaan bussissa olleista matkustajista ei puuttunut ahdisteluun, päätti 19-vuotias Pooja 22-vuotiaan siskonsa Aartin kanssa ottaa ohjat omiin käsiinsä.

YouTube
YouTube

Sisarukset eivät suostuneet hyväksymään miesten alentavaa käytöstä ja alkoivat läimiä miehiä. Eräs matkustaja kuvasi kamerallaan tilanteen, jossa sisarukset hakkaavat ahdistelijoitaan ja huitoivat vyöllä. Kolme miestä saivat sisaruksilta kunnolla köniinsä.

Tapaus on noussut paikallisten uutisten ykkösaiheeksi ja sisaruksia on pidetty maanlaajuisesti sankareina. Kansalaiset ovat olleet järkyttyneitä siitä, että kukaan ei puuttunut bussissa tilanteeseen. Etenkin intialaiset naiset ovat olleet ylpeitä, että sisarukset laittoivat ahdistelijoille hanttiin.

Intialaiset ovat olleet järkyttyneitä tapauksista, joissa naisia on pahoinpidelty ja raiskattu kaduilla ja busseissa. Sisarukset eivät tyytyneet olemaan helppoja uhreja vaan puolustautuivat sinnikkäästi. Intialaismedia on ylistänyt naisten rohkeutta.

Daily Mail -lehden mukaan miehet ahdistelivat ensin sisaruksia ja sen jälkeen he alkoivat ahdistella raskaana olevaa matkustajaa. Sisarukset olivat hyökänneet miesten kimppuun puolustaakseen itseään ja kanssamatkustajaansa.

Poliisi on pidättänyt kolme tapaukseen liittyvää miesmatkustajaa. Miehet saattavat saada seksuaalisesta ahdistelusta ja pahoinpitelystä jopa kymmenien vuosien vankeustuomion. Bussinkuljettaja ja konduktööri erotettiin välittömästi työstään tapauksen julkitulemisen jälkeen, sillä heidän olisi pitänyt puuttua vakavaan tilanteeseen bussissa. Pooja ja Aarti ovat sen sijaan saaneet sankarittarien maineen.