Brasilialaisnainen haluaa todella Big Brotheriin – tätä ei ole ennen nähty!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa Big Brother -realitysarja on kamppaillut jo pitkään heikkojen katsojalukujen kanssa, ja ensi vuonna vuorossa on vielä vahvistamattomien tietojen mukaan Big Brother Second Chance -tuotantokausi, jossa asukkaina nähdään aikaisemmilta vuosilta tuttuja kasvoja.

Splash
Splash
Splash
Splash

Brasiliassa ihmisten halu päästä maistamaan televisioelämää ja julkisuutta on valtavan suuri. Nyt eräs Big Brother -ohjelmaan välttämättä haluava 32-vuotias nainen on tehnyt jotain odottamatonta ja ostanut itselleen useita mainostauluja Rio de Janeirosta ohjelmaan pääsyä varten. Noin 6.000 euroa maksaneessa mainoksessa nainen nähdään poseeraamassa vähäpukeisena.

Nimimerkkiä Garota do Pontal käyttävän naisen tempaus näyttää onnistuvan, sillä se on saanut Brasiliassa paljon huomiota medialta ja televisiotuottajilta. Henkilöllisyytensä salaava nainen on kertonut päätyneensä ulkomainokseen, koska hän ei koskaan saanut vastauksia ohjelmiin lähettämiinsä hakemuksiin. Osansa toi myös ystävien kanssa sovittu vedonlyönti. Brasiliassa Big Brother on edelleen suosittu ohjelma.