Mies sai lahjaksi PS4-pelikonsolin – mykistävä reaktio

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jouluaattona on vaikea odottaa iltaan asti, että saa antaa ostamansa joululahjan. Jos on onnistunut keksimään jotain sellaista lahjaksi, mitä toinen on todella toivonut ja halunnut, niin voi olla vaikea malttaa nätisti paketoidun yllätyksen kanssa.

YouTube
YouTube

Kaikki eivät pysty odottaa edes jouluaattoon lahjojensa kanssa, niin kuin ei tämän videon kuvannut nainenkaan. Hän oli ostanut miehelleen Playstation 4 -pelikonsolin, jonka päätyi antamaan jo viikko ennen joulua. Videolla Karem Piedra-Jimenez -niminen nainen antaa poikaystävälleen ensin pienemmän paketin avattavaksi. Mies avaa sen ja huomaa, että pakkauksessa lukee konsolin nimi.

Hän arvelee tyttöystävänsä vihjaavan jotain ja kun hän näkee ison paketin, jossa itse pelikonsoli on, hän sekoaa onnesta. Piedra-Jimenez kertoo, että hänen poikaystävänsä on yrittänyt säästää itse rahaa Playstationiin, mutta hänen on pitänyt käyttää säästönsä aina muihin asioihin. Tyttöystävä taisi kyllä onnistua tänä jouluna.