Hugh Jackman pumppaa rautaa Instagram-videossa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Australialainen näyttelijä Hugh Jackman on tullut suurelle yleisölle parhaiten tutuksi X-Men-sarjakuviin perustuvien elokuvien Wolverine-supersankarina. Ensi vuonna hänet nähdään merirosvo Mustapartana Peter Pan -elokuvassa.

Ass to the grass.

Видео опубликовано Hugh Jackman (@thehughjackman)

45-vuotias näyttelijä nähdään usein valkokankaalla hyvässä fyysisessä kunnossa, kuten kaikki X-Men-elokuvia katsoneet tietävät. Nyt Hugh Jackman on jakanut Instagram-tilillään videon, joka osoittaa etteivät näyttelijän muskelit ole pelkkää silmänlumetta. Videolla tähti nostaa raskaan näköisiä puntteja kuin ne olisivat kauppakasseja.

Hugh Jackman päätyi taannoin otsikoihin hieman ikävämmissä merkeissä. Hänellä todettiin kasvoissa ihon tyvisolusyöpä, joka operoitiin nopeasti pois. Tähti käski tämän jälkeen kaikkia käyttämään aurinkorasvaa. Hugh Jackman on ollut jo pitkään naimisissa vaimonsa Deborra-Lee Furnessin kanssa.