Joanna Krupa ei ole valmis äitiyteen – jäädytti munasolujaan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Huippumallina ja realitytähtenä tunnettu Joanna Krupa on kertonut jäädyttäneensä munasolujaan. Miamin täydellinen nainen ei ole omien sanojensa mukaan valmis äidiksi lähitulevaisuudessa. 35-vuotias kaunotar on kertonut, että hän on erittäin onnellinen siitä, että nykyään naisella on mahdollisuus tehdä varatoimenpiteitä suunnitellessaan perhettä.

Kesällä naimisiin mennyt realitytähti haluaa nauttia yhteisestä ajastaan aviomiehensä Romain Zagon kanssa. Lasten hankkiminen ei ole kuulunut pariskunnan suunnitelmiin, mutta kaiken varalta Joanna on päättänyt jäädyttää munasolunsa, jos he muuttavat mielensä.

Daily Mail -lehden mukaan tähtösen toimenpide sujui hyvin. Krupa on kertonut olleensa eniten huolissaan toimenpidettä edeltävistä hormonipistoksista. Äkkipikaisuudestaan ja temperamentistaan tunnettu huippumalli oli varma, että hormonien aiheuttama sekoilu ajaa hänen miehensä hulluuden partaalle. Pariskunnan onneksi kaikki sujui ongelmitta ja nyt he voivat keskittyä yhteiseen aikaansa.