Näinkin väärin hittikappaleet voidaan kuulla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Musiikkikappaleiden väärin kuullut sanoitukset voivat joskus antaa niille aivan uudenlaisia merkityksiä. Internetissä on nähty useita videoita, joissa nauretaan erikoisilla tavoilla kuulluille kappaleille.

YouTube
YouTube

Vuodenvaihteen lähestymisen kunniaksi Pleated-Jeans -niminen käyttäjä on jälleen tehnyt koostevideon vuoden suurimpien hittien väärin kuulluista kohdista. Tänä vuonna ihmiset ovat onnistuneet kuulemaan väärin muun muassa Jennifer Lopezin, Maroon 5:n, Taylor Swiftin ja One Directionin kappaleita.

Esimerkiksi Lopezin I Luh Ya Papi -kappale kertoo nyt rakkaudesta koiranpentuja kohtaan, Disclosuren Latch kertoo tyttöystävän päälle ulostamisesta ja Taylor Swiftin Shake it Off puolestaan leipomisesta.