Estoton missikaunotar riisui joulukuvaansa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Joulun saapumisen kunniaksi ex-missi Amy Willerton on julkaissut itsestään sensuellin joulukuvan Instagramissa. Lämpimän sävyisessä otoksessa neitokainen esiintyy pelkissä alusvaatteissa. Viattomalla ilmeellä poseeraava missi on kuuma ilmestys.

Waiting under the Christmas tree #xmas2014

A photo posted by Amy Willerton (@missamywillerton) on

Amy on halunnut jakaa kuvallaan lämmintä joulumieltä faneilleen. Missi on kertonut Telegraph-lehdelle, että joulun alla hänellä on useita edustustilaisuuksia ja kuvauksia, joten jouluherkkujen syömistä ei ole voitu vielä aloittaa.

Tähtönen on kertonut saaneensa treeniinsä inspiraatiota äskettäin järjestetystä Victoria’s Secret -näytöksestä ja hänen ruutiinejaan on muutettu vastaamaan näytökseen osallistuvien mallien treeniohjelmaa. Joulupyhät missi on kertonut viettävänsä perheensä kanssa.

#MerryChristmas you gorgeous lot! Wishing you lovely day

Kuva, jonka Amy Willerton (@missamywillerton) julkaisi