Muistatko Teletappien aurinkovauvan? Tältä hän näyttää nyt teinityttönä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuosina 1997 – 2001 tuotettu Teletapit oli BBC Two -televisiokanavan huippusuosittu lastenohjelma. Kyseessä oli pienimpiä lapsia varten tehty televisiosarja, mutta sen värikäs ja surrealistinen tyyli onnistui vetoamaan myös vanhempiin katsojiin.

Teletapit
Teletapit
Instagram
Instagram

Televisiosarjassa nähtiin myös animoitu aurinko, jonka keskellä oikea ihmisvauva nauroi ihastuttavalla tavalla. Aurinkolapsesta tuli ikoninen hahmo, ja nyt on selvitetty miltä hän näyttää nykyisin. Kyseessä on Jess Smith, joka on nykyisin 19-vuotias. Yhdeksänkuukautisena vauvana hän tienasi kuvauksista aikoinaan vain lelulaatikon ja 250 puntaa.

Suomessa Teletapit-sarjaa on esitetty muun muassa Ylen kanavilla ja MTV3 Juniorilla. 90-luvulla lapsuuttaan viettäneitä koetteli myöhemmin kuitenkin suru-uutinen, sillä Teletappimaa hukutettiin veden alle. Ohjelman kuvauspaikka muutettiin lammikoksi, sillä maanomistaja kyllästyi alueelleen tunkeutuviin turisteihiin.

YouTube
YouTube