Hyttynen pisti – penis paisui teinipojan käteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset saavat parhaillaan nauttia kauniista ja aurinkoisista pakkaskeleistä, joten ikävät muistot viime kesän hyttysistä ovat painuneet jo unholaan. Ensi kesänä pienet pirulaiset ovat kuitenkin jälleen kiusanamme.

Tumblr
Tumblr

Monet ihmiset saavat hyttysenpistoista allergisia reaktioita, eli piston kohdalle nousee ikäviä patteja ja pistoa ympäröivä iho punertuu selvästi. Yleensä pistoskohta näkyy tällaisissa tilanteissa muutaman millin kokoisena vaaleana pattina punertavan alueen keskellä.

Poikkeus kuitenkin vahvistaa säännön, sillä eräällä nuorella miehellä pistoskohta reagoi hieman tavallisesta poikkeavasti. Hänen käteensä ilmestyi nimittäin ilmiselvä miehisen sukuelimen kuva. Kuva on nyt noussut otsikoihin eräänä vuoden suosituimmista Tumblr-palvelussa vuoden aikana julkaistuista valokuvista.