Täydellinen nainen ei kouluttanut pitbulliaan – hyökännyt toistuvasti ihmisten kimppuun

Viihdeuutiset · Annika Kela

Suositusta realitysarjasta Beverly Hillsin täydelliset naiset tunnetuksi tullut Kim Richards on saanut kohun aikaan hankittuaan itselleen koiran. Nainen on nimittäin laiminlyönyt pitbullinsa kouluttamisen täysin ja koira on alkanut käyttäytyä aggressiivisesti ihmisiä kohtaan.

Instagram
Instagram

Koiran tiedetään hyökänneen ihmisen kimppuun jo viidessä eri tapauksessa. Richardsin pitbullin pennulle Kingsleylle ei ole asetettu minkäänlaisia rajoja, eikä koiran kouluttamisen eteen ole nähty vaivaa. Pienestä koirasta on kuukausien aikana kasvanut suuri lihaskimppu ja koiran leikeistä on tullut rajumpia.

Richardsin hälytyskellot eivät soineet edes silloin, kun koira puri hänen sisarensa tytärtä käteen ja tyttö jouduttiin viemään sairaalaan. Lähipiiri oli päättänyt ryhtyä toimiin ja vaativat Richardsia viemään koiransa koulutettavaksi, ennen kuin jotain vakavampaa tapahtuu.

Julkkisbloggarina tunnetun Perez Hiltonin mukaan Kingsley on vihdoin saanut itselleen ammattitaitoisen koirankouluttajan. Hilton kirjoitti sivuillaan, että Richards on viimein ymmärtänyt velvollisuutensa koiranomistajana ja aloittanut koiransa kouluttamisen ammattilaisen kanssa. Kaiken tapahtuneen jälkeen koiran tarinalla tulee olemaan onnellinen loppu.

Look who's waiting for me in my bed??I LOVE My KINGSLEY!!!!

A photo posted by Kim Richards (@kimrichards11) on