The Rock and Roll Hall of Fame sai uusia jäseniä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

The Rock and Roll Hall of Fame on Yhdysvaltain Clevelandissa sijaitseva museo, joka kerää kokoeilmiinsa rock ja pop-musiikin merkittävimpien artistien historiaa. Museoon valitaan vuosittain vain muutamia uusia bändejä, artisteja ja tuottajia New Yorkissa järjestettävässä seremoniassa.

Nyt Rock and Roll Hall of Fameen on jälleen valittu musiikkihistorian merkkinimiä. Tänä vuonna mukaan ovat päässeet viime vuonna menehtynyt rocklegenda Lou Reed, pop punk -trio Green Day ja Beatlesiin kuulunut Ringo Starr. Myös 80-luvun hard rock -yhtye Joan Jett & the Blackhearts ja Lean on Me -hitistään tunnettu Bill Withers saivat kunnian päästä Rock and Roll Hall of Fameen.

Tämänvuotiset lisäykset valittiin yli 700 äänestäjän toimesta. Rock and Roll Hall of Fameen on mahdollista 25 vuotta ensimmäisen levyn julkistamisen jälkeen. Tänä vuonna kunnian saaneiden artistien virallinen induktiotapahtuma järjestetään 18. huhtikuuta 2015.