Huippumalli-Heidi perhosena – tunnistaisitko?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pitkän uran muotimaailmassa tehnyt Heidi Klum lukeutuu maailman tunnetuimpiin huippumalleihin. Amerikansaksalainen nainen on nykyään tuttu Muodin huipulle -sarjan tuomaristosta, mutta ehtii toisinaan tehdä töitä myös mallina.

Heidi Klum tunnetaan myös näyttävistä naamiaisasuistaan. Tänä vuonna hänet nähtiin New Yorkissa vietetyissä juhlissa värikkääksi perhoseksi pukeutuneena. Puku on niin yksityiskohtainen, ettei mallikaunotarta ole tunnistaa sen alta.

Heidi Klum erosi äskettäin henkivartijamiehestään Martin Kirstenistä. Mallin on nähty eron jälkeen viettävän aikaa 27-vuotiaan taideasiantuntija Vito Schnabelin kanssa Meksikossa ja New Yorkissa. Heidi Klumilla on neljä lasta, joista vanhin on kymmenenvuotias ja nuorin neljävuotias.