100 dollaria saanut koditon suoraan viinakauppaan – seuraus yllätti kaikki

Viihdeuutiset · Annika Kela

Lukuisista nettivideoistaan tunnettu Josh Paler Lin on julkaissut Youtube-kanavallaan videon, jossa hän antaa kodittomalle miehelle 100 dollaria. Kun raha vaihtoi omistajaa, lähti Paler Lin salaa seuraamaan koditonta selvittääkseen mitä hän aikoi sillä ostaa.

YouTube
YouTube

Paler Lin oli videon alussa kiinnittänyt huomiota siihen, että lähialueella sijaitsi viinakauppa. Paler Linin odotusten mukaisesti koditon mies marssi suoraan viinakauppaan saamansa rahan kanssa. Aluksi vaikutti siltä, että mies tuhlasi rahansa alkoholiin ja jatkoi matkaansa läheiseen puistoon.

Puistossa kuvattu näky kuitenkin yllätti, sillä koditon mies olikin ostanut marketista ruokaa ja jakoi ruokatarvikkeita puistossa oleville vähäosaisille ja muille kodittomille. Mies oli päättänyt jakaa vähäisetkin rahansa muiden kanssa ja näky liikutti koko kuvausryhmän.

Paler Lin oli niin vakuuttunut miehen hyväsydämisestä teosta, että hän päätti paljastaa miehelle kuvausprojektin ja kertoi, että jopa hän yllättyi nähdessään mihin hänen antamansa raha päätyi. Videon julkaisun jälkeen projektista vastannut Josh avasi hyväntekeväisyyssivuston koditonta miestä varten ja toivoi keräävänsä 10.000 dollaria miehen hyväksi.

Tällä hetkellä kodittoman Thomasin sivut ovat keränneet varoja 35.000 dollarin edestä ja summa nousee edelleen. Koditon mies on todella ansainnut yhteisönsä keräämän avustuksen inspiroivan elämänasenteensa ansiosta.