Brasilialainen bikinimalli rantalomalla – silmänruokaa riittämiin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Huippumallina tunnettu Alessandra Ambrosio on viettänyt lomaansa brasilialaisella rannalla temmeltäen. Neitokaisen seurue koostui muista huippumalleista ja tähtösen sukulaisista. Ambrosio jakoi rantalomansa faniensa kanssa kuvien muodossa.

Upea 33-vuotias malli nautti auringosta hyvän ystävänsä Ludi Delfinon kanssa ja neitokaiset jakoivat leikkisän kuvan, jossa he joivat kookospähkinään tehtyä juomaa. Kuumassa auringonpaahteessa nesteytys näytti tulevan tarpeeseen.

Joulukuun alussa Victoria’s Secret näytökseen osallistunut Ambrosio näytti nauttivan vapaa-ajastaan. Valmistautuminen näytökseen on vaatinut malleilta ahkeraa kuntoilua ja tarkkaa ruokavaliota, joten Alessandra otti ilon irti rentoutumisesta koitoksen jälkeen. Tähtönen vietti joulua yhdessä perheen ja läheisten kanssa Brasilian lämmössä.