Mykistävä joululahja: Mies maksoi vanhempiensa asuntolainan!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vanhemmat ostavat lapsilleen lahjoja kasoittain kun lapset ovat pieniä, mutta lasten vanhetessa vanhemmatkin alkavat saamaan lahjoja lapsiltaan. Aikuisten toisilleen antamat joululahjat perustuvat useammin välttämättömyyksiin kuin johonkin ylimääräiseen kivaan.

YouTube
YouTube

Kerroimme aiemmin tänä vuonna kuinka videobloggari maksoi vanhempiensa asuntolainan pois. Nyt jouluna vuorossa oli toinen samanlainen yllätys. Mies nimittäin yllätti vanhempansa maksamalla heidän asuntolainansa pois. Videolla Joey Trombone antaa äidilleen kirjekuoren ja sanoo, että lahja on sekä äidille että isälle.

Äiti kommentoi Joeylle, että lahjan täytyy olla siinä tapauksessa todella hyvä. Kun äiti avaa kuoren hän alkaa heti itkemään ja ojentaa kuoren sisällä olevat tositteet isälle.

Isä alkaa myös kyynelehtiä ja halaa poikaansa. Kuoren sisällä olevista papereista käy ilmi, että Joey on maksanut hänen vanhempiensa asuntolainan pois kokonaan.