Pikkulasten lelu kuin penis – vanhemmat raivostuivat! Myynnissä myös Suomessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lasten leluista ja erityisesti muovailuvahasta tunnettu Play-Doh -leluyritys on joutunut rajun kritiikin kohteeksi, kun sen lelu-uutuus Play-Doh Cake Mountain muistuttaa elävästi miehen sukupuolielintä. Jouluna lelusetin sai valtava määrä pikkulapsia, ja monien vanhemmat ovat raivostuneet näkemästään.

Play-Doh Cake Mountain -lelusettiin kuuluu nimittäin melkoisesti penistä muistuttava vekotin, jonka ulkomuodon vanhemmat heti huomasivat ja ilmaisivat siitä ärtymyksensä muun muassa Twitterissä. Staran tietojen mukaan sama lelusetti on myynnissä myös Suomessa esimerkiksi Prismassa ja Lekmer-verkkokaupassa.

Kohu sai lisäksi yllättävän käänteen, kun Play-Doh ryhtyi poistamaan vihaisten vanhempien kommentteja ja valokuvia omalta Facebook-sivultaan sen sijaan, että olisi jotenkin kommentoinut syytöksiä. Play-Doh ei siis ole vielä kommentoinut poikkeuksellisen selkeää yhdennäköisyyttä, mutta on vahvistanut saaneensa kritiikkiä.