Lauren Stonerin upea bikinivartalo ei jättänyt kylmäksi rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen malli- ja televisiokaunotar Lauren Stoner sai taannoin roolin Michael Bayn ohjaamassa Pain and Gain -elokuvassa, mutta neitokaisen ura ei sillä vielä lähtenyt lentoon. Elokuvien sijaan kaunotar on ollut otsikoissa lähinnä näyttävän bikinivartalonsa myötä.

Parhaillaan Lauren esittelee näyttävää vartaloaan monien muiden julkkistähtien tavoin Miami Beachilla, jossa nouseva tähti kuvattiin eilen vihreissä bikineissä.

Amerikkalainen Lauren Stoner tuli alunperin tunnetuksi mallina, mutta viime aikoina hänet on nähty myös televisiotähtenä. Lauren oli mukana The Spin Crowd -realityohjelmassa, joka kuitenkin lopetettiin yllättäen vuonna 2010. Uuden Pain and Gain -elokuvan toivotaan nostavan Laurenin Hollywoodin kuumaksi tähdeksi.