Perheenäiti sensuroi rinnat – kuvasta syntyi netti-ilmiö

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Photoshopin käytön osaaminen on monelle tarpeellinen taito omassa työssään, mutta moni käyttää kuvanmuokkausohjelmaa myös harrastuksenaan ja viihdyttääkseen muita. Nyt eräästä perheenäidistä on tullut netti-ilmiö harjoittamansa sensuroinnin vuoksi.

Äiti oli päättänyt säästää 22-vuotiaan poikansa silmiä naisen paljailta rinnoilta, jotka olivat näkyneet televisiossa. Nainen oli mennyt television eteen ja peittänyt ruudun osittain pyyhkeen avulla.

Poika piti tätä tilannetta niin hauskana, että otti äidistään kuvan ja latasi sen internetiin. Ei mennyt kauaakaan, kun kuva julkaistiin myös Redditissä ja se alkoi elää omaa elämäänsä. Nyt äiti on muokattu erilaisiin tilanteisiin sensuroimaan esimerkiksi Kim Kardashianin takapuolta ja The Interview -elokuvan kansikuvaa.