Julkkispari leveili uudella asunnollaan – paljastui mauttomuuden huipuksi

Koti & Asuminen · Annika Kela

Kuuluisa jalkapalloilija Andy Carroll on muuttanut kihlattunsa realitytähti Billi Muclowin kanssa uuteen asuntoon Englannin Essexissä. Pariskunnan lasta odottava Billi on ollut muutosta tohkeissaan. Neitokainen on julkaissut lukuisia kuvia parin uudesta asunnosta Instagramissa.

Instagram
Instagram

Pariskunnan ylenpalttinen leveily asunnosta on aiheuttanut hilpeyttä heidän faneissaan, sillä monet ovat pitäneet tähtösten uutta asuntoa mauttomuuden huippuna. Netissä julkaistujen kuvien perusteella monet ovat leimanneet asunnon teinimäiseksi.

Etenkin olohuoneen seeprakuvioinen seinä on saanut ihmiset naureskelemaan pariskunnan vuokra-asunnolle ja monet ovat olleet sitä mieltä, että asunto sopisi paremmin teinitytölle kuin lasta odottavalle pariskunnalle. Vaikuttaisi siltä, että jalkapalloilija Carroll on antanut vaimolleen vapaat kädet sisustuksen kanssa, ellei hän sitten itse nauti pinkeistä diskopalloista ja värivaloista.

Our first Christmas in our new home @andytcarroll

Kuva, jonka billimucklow (@billimucklow) julkaisi

Lets PARTY! #CarrollCastle

A photo posted by billimucklow (@billimucklow) on