Karmiva näky vessanpöntössä – vedessä jotain odottamatonta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Afrikkalaisen perheenäidin vessakäynti sai yllättävän käänteen, kun viemäristä luikerteli esiin suurikokoinen tuhatjalkainen. Valtava jättiläistuhatjalkainen pelästytti äidin pahan päiväisesti. Säikähdyksestä toivuttuaan äiti otti kameran esille ja kuvasi pöntössä kiemurtelevan otuksen videolle.

YouTube
YouTube

Vessanpöntössä avuttomasti pyristelevä tuhatjalkainen ei päässyt liukasta reunaa pitkin ylös. Perheenäidin mielestä näky oli niin pelottava ja etova, että hän kiljahteli säikähdyksestä. Lapset sen sijaan naureskelivat ja katselivat hämmästyneenä pönttöön.

Valtavan kokoinen jättiläistuhatjalkainen on yleensä ihmisille harmiton. Hermostuessaan se saattaa puolustautua käpertymällä palloksi ja erittämällä myrkyllistä eritettä, joka saattaa aiheuttaa ihmiselle allergisen reaktion.

Otus ei ole kuitenkaan ihmiselle vaarallinen. Katsojan harmiksi videolta ei käynyt ilmi pelastuuko pönttöön joutunut tuhatjalkainen. Toivottavasti perheenjäsenet auttoivat epäonnisen luikertelijan takaisin luontoon.