Pariskunta murtautui kouluun – jumiutuivat päiviksi komeroon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Stara uutisoi hetki sitten keski-ikäisestä pariskunnasta, joka oli lähellä menehtyä jäädessään autonsa sisälle jumiin päiviksi. Auton ovet olivat koko ajan olleet auki, mutta pariskunta ei vain ollut ymmärtänyt kokeilla oven kahvasta.

pidatyskuva02012015

Nyt samankaltainen tapaus on noussut esiin Floridasta, jossa mies ja nainen olivat jääneet avoimen komeron sisälle jumiin, koska eivät muistaneet, miten olivat päässeet kaappiin.

25-vuotias Amber Campbell ja 31-vuotias John Arwood murtautuivat Floridan Daytonan yliopistoon. WFTV uutisoi, että Campwell ja Arwood olivat yhdessä piiloutuneet yliopiston sisällä komeroon ja alkaneet polttaa siellä kokaiinia ja metamfetamiinia.

Huumeiden vaikutuksen alaisina he olivat unohtaneet, miten komeron oven saa auki ja he olivat olleet sen sisällä jumissa kaksi vuorokautta. Pariskunta antoi periksi ja soitti itse paikalle poliisin, joka tuli auttamaan heidät pois komerosta. Komeron ovet eivät olleet poliisin mukaan lukittuna.