Tyrmistyttävä kotivideo: Vauva leikkii pytonkäärmeen kanssa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Ammattitaitoisena käärmeenkäsittelijänä tunnettu Jamie Guarino on kuvannut kotivideon, jossa hänen vuoden ikäinen tyttärensä leikkii pytonin kanssa. Michiganilainen Guarino on julkaissut videon netissä valistaakseen ihmisiä lemmikkikäärmeiden vaarattomuudesta.

YouTube
YouTube

Monen mielestä isän tempaus on ollut vastuuton ja vaarallinen. Perheenisä on toista mieltä, sillä hän kokee, että lemmikkikäärme ei halua vahingoittaa ihmistä. Guarinon perhe on tottunut käärmeiden läsnäoloon, sillä heidän kodissaan asuu jopa 30 erilaista matelijaa.

Videolla mies on halunnut osoittaa, että lemmikkikäärmeet ovat harmittomia. Tytär vaikuttaa huolettomalta ja uteliaalta. Se ei koe käärmettä uhkaavana, niin kuin ei lapsen isäkään. Mies näyttää luottavan siihen, että tappavina saalistajina tunnetut matelijat eivät aiheuta perheelle vaaraa.

Ihmisiin tottuneet käärmeet tuskin aiheuttavat perheenjäsenille vaaratilanteita, etenkin jos ne muistetaan ruokkia säännöllisesti. Toivottavasti matelijat myös pidetään kylläisenä, sillä nälkäisenä mikä tahansa saalistaja voi käyttäytyä arvaamattomasti.